sunnuntaina, lokakuuta 17

Hey ho, Let's go!

Matka kohti helsinkiä on alkanut HKT porukan kanssa keltaisella bussilla, jonka kuskin ajotaidoista en olisi niinkään varma. Toivotaan, että päästään hengissä perille!

Muttasiis, hieman viimehetken kuulumisia, sillä en ole jaksanut kirjoitella mitään viikonloppuna.
Perjantain ratsastustunti suju ihan ok. Menin Ilen sijaan Kingillä, kun tehtiin vaihtokaupat ryhmän sisällä - ja saatiin kuulla siitä jälkeenpäin.. Kingi oli kuitenkin pääosin mukava, joskin todella raskas edestä. Parhaani yritin, mutta siltikään en saanut sitä kunnolla asettumaan saatikka sitten myötäämään.. Tunnilla ei ollut mitään erityistä aihetta, tehtiin aikalailla omaan tahtiin siirtymisiä ja pysähdyksiä kaikissa askellajeissa.
Vastoin suunnitelmia lähdin käymään kotona kun tarvitsin HIHSiä varten hieman tavaraa.

Lauantaina kävin ratsastamassa Liisan ja ajoittain teki oikein pahaa ratsastaa sitä kun se ontu. Pakko oli kuitenkin mennä, jotta vika näkyis mahdollisimman hyvin klinikalla. Onneksi neiti ei ollut koko aikaa ep ja könkkäämisestä huolimatta liikkui nöyrästi eteenpäin.
Laitettiin lauantaina myös Veeti ponilaumaan, mutta se oli pakko ottaa sieltä pois kun Blacky alko jaakaamaan sitä, vaikka ensiksi näytti siltä, että niistä kahesta vois tulla hyvätkin kaverit. Tultiin siihen tulokseen, että kaipa se ahdistu niin siitä, että kaikki pyöri siinä miten sattuu. Laitettiin sitten Helmi ja Veeti omaksi ryhmäkseen.

Eilen sain oneksi kyydin Ypäjälle niin sain Juden kamoja mukaan. Kävin ratsastamassa sillä maneesissa ja 'koeajamassa' meidän Wintecin, minkä ostin jo kesällä, mutten oo saanut käytettyä. Satula oli hyvä (joskin mun saappaat inisi ärsyttävästi) ja poni oli hyvä. Ei tehty mitään ihmeellistä, mutta silti olen tyytyväinen siihen miten Jude liikku ja toimi. Otettiin myös muutama ympyrä ravia ja oli hyvän tuntunen. En malta odottaa, että pääsen ratsastamaan sillä viikon päästä. :)

Tällä istunnolla ei enempää asiaa, illalla on luultavasti luvassa uusi postaus siitä, että miten on mennyt. Tällä hetkellä odottava fiilis. :)

Ei kommentteja: