torstaina, lokakuuta 7

Nyt lupaan ja vannon, että panostan tästä päivästä lähtien tähän blogiin paljon enemmän. Enkä siksi, että saisin lisää lukioita (tai edes pidettyä vanhat) vaan siksi, että tiedän osaavani kirjoittaa! Tosin eri asia osaanko kirjoittaa tekstiä, mikä on mielenkiintoista, mutta äidinkieli nyt ainakin on aina ollut kiitettävä - vaikkei sekään aina käy ilmi lukijalle. :D


Eilen sattumalta eksyin eräälle rakkauspakkaus sivustolle nimeltään Finfanfun. Ihmiset, jotka tällä sivustolla käyvät tietävät homman nimen ja ne jotka vilkaisevat etusivua saavat ehkä jonkinlaista valaistusta sivustosta. Elikkä kysessä on Harry Potter aiheinen fanfiction foorumi. Tarkemmin en lukumieltymyksiäni ala listailemaan, sillä valtaosa ei-hp-fick faneista tuomitsis minut vähintäänkin täysi pervoksi, mitä en ainakaan myönnä olevani! Itse en ole koskaan kirjoittamiani tarinoita julkaissut, vaikka niitä olenkin muutamia kirjoitellut, joten säännöllisen epäsäännöllisenä lukijana pyörin vain. Se pitänee sanoa, että Zsanyan fickit ovat ykkösiä ja kiitos luojalle, että olin aktiivinen lukija Zsanyan lopettaessa ja sain kaikki julkaistut teokset koneelleni. <3



Finistä tuli siis mieleeni, että en ole KERTAAKAAN blogissani maininnut Harry Pottereista! En kirjoina, enkä edes elokuvina. Tämä kamala virhe täytyy korjata hetimmiten, sillä olen aivan totaalinen Potter holisti. Jotempa siis jollakn tapaa voin pyhittää tämän postauksen tälle ihanalle sarjalle!
Niinkuin olen jo aikaisemmin kertonut, fanitukseni mitään asiaa kohtaan ei ole koskaan ollut ulkoisesti kovin näkyvää. Myös Potterit kuuluvat tähän kastiin, joskin kun aiheeseen päästään tulee melko nopeasti ilmi, että minä todellakin PIDÄN kyseisistä teoksista niin kirjoina kuin elokuvinakin. Omistan (tietysti) kaikki kirjat sekä ilmestyneet elokuvat. En omista ylimääräistä sälää lukuunottamatta muutamaa elokuvalippua, kirjanmerkkiä, 'kirjakoteloa' sekä tietysti fanfictioneita.
Hävetää paljastaa, että en muista kirjojen kulkua ulkoa saatikka mitä sukua kukakin on ja kenelle. Sen sijaan osaan elokuvat lähes sanasta sanaan ja kohtauksesta kohtaukseen ulkoa. Tämä tosin taitanee selittyä sillä, että olen nykyisin kovin laiska lukemaan, vaikka onkin kyse näin ihanista teoksista! Kuitenkin elokuva on aina helppo katsoa ja samalla saa hieman silmäkin iloa. Vaikka elokuvien juoni poikkeaakin suuresti kirjoista ja on vanhetessani muuttunut hieman lapselliseksi pidän niistä silti. Eritoten pidän elokuvan näyttelijöistä. Ehdottomat suosikkini ovat (ofc) Harry Potter (Daniel Radcliffe) ja Draco Malfoy (Tom Felton). Hyvinä kakkosina tulevat Luna Lovekiva (Evanna Lynch), Seamus Finnigan (Devon Murray), Bellatrix Lestrange (Helena Bonham Carter) sekä Pansy Parkinson (Scarlett Byrne). Näistä hahmoista voidaan päätellä, etten ole tupauskollinen, vaikkakin Luihuinen on se mieluisin.
Voisin kehua Pottereita vaikka loputtomiin, mutta epäilen että tässä vaiheessa todellakin kadottaisin ne vähäisetkin lukijani. :D


Luin tässä eräänä päivänä Ilta-sanomien sivuilta mielenkiintoisen uutisen, mistä en pitänyt en sitten yhtään. Uutisessa J. K. Rowling vihjaa, että hän voi vielä mahdollisesti kirjoittaa lisää Potter-kirjoja.
Tähän sanon vain, että EIEIEIEIEIEIEIEI! Jos kerran on jokin haudattu, niin maan alla pysyy! Niin usein tehdään se virhe, että jatketaan kuopattua sarjaa tai teosta uusilla ja siihenhän koko homma usein leviää. Mitäköhän siitä tulisi, jos Potterit saisivat jatkoa? Päähenkilöinä hahmojen jälkikasvu? Uskon, että tämä ei ilahduta aivan jokaista HP fania, sillä ainakin minusta Kuoleman Varjeluksien epilogi oli TÄYTTÄ kuraa ja teki lopusta todella tökerön. Jos vain raaskisin, repisin nuo sivut irti. Miksi pilata hieno loppu kertomalla jostakin mukuloista, jotka aloittavat Tylypahkassa ja ei helvata niitä nimiä! C'moon Rowling, mikä meni tässä vaiheessa vikaan?
DISLIKE.




Kuvien copyja on hieman hankala mennä laittamaan. Elokuvasta ottettujen kuvien copyt kuuluvat tietysti elokuvan kuvaajalle, mutta ken lienee kuvannut elokuvajulisteiden kuvat?
Kuvien linkieistä pääsee sivulle, mistä olen kuvan julmasti googlea apuna käyttäen suoralinkittänyt.
Julmaa, I know.

Ei kommentteja: