sunnuntaina, lokakuuta 24

The end.


Eilen ei tapahtunut mitään kummoista; kävin tekemässä yhden työvuoron ja muuten katselin kisoja. Esteluokat oli taas ihan mahteja, harmittaa vaan kun en päässyt viihdeiltaa katsomaan kun työvuoro oli juuri sopivasti 18-22.
Käytiin illalla myös after ride partyissä Scandic hotellilla ja oli ihan jees. Ihmiset oli tosi paljon vaan omissa porukoissaan, mutta tanssilattia oli aivan täynnä ja aivan villi. Kävästiin alkuillasta myös Tigerissä ja päästiin VIP -jonosta ilmaseks sisään rannekkeilla. Tän lisäksi vallattiin joidenkin VIP -pöytä kun ei kukaan häätänyt meitä sieltä, oli hieman VIP olo. :D Paikka oli tupaten täynnä limasia mamuja, jotka tuli iholle. Sen lisäksi DJ oli huono ja soitti musiikkia aivan liian kovalla, joten mentiin parin tunnin kuluttua hotellille. Että eipä ehkä tarvitse enää mennä ainakaan tuohon baariin. Ei sillä, että vältämättä koskaan tulisi mahdollisuuttakaan. Kokonaisuudessaan oli kyllä aivan päätön, mutta paras ilta.


Tänään on saatu kisat päätökseen ja hommat tallissa on oikeestaan ohi. Tän päivän hommiin kuului tavaroiden kuskailu autoille ja muu ratsastajien sekä hoiotajien auttelu. Koska ei tiedetty, että millon kukakin lähtee niin oltiin koko porukka kahdestatoista asti passissa, joten eipä ehtinyt näytöksiä katselemaan. Tosin onneksi pääsin katsomaan Rolex FEI World Cupin ja huhhuh kun oli mageeta, varsinkin kun Fagerström ratsasti. Hurrasin jo ihan fiilareissa kun rata loppu, kunnes huomasin että viimenen este tuli alas - DÄÄÄMN!! No, on se seitsemäs sijakin ihan hyvä, mutta ilman pudotusta ois ollut paaaaljooon parempi.


Huomenna olisi luvassa vielä muutama tunti tallin siistimistä ja sitten tämä rumba on ohi.
Kokonaisuudessaan on ollut todella upea sekä kokemusrikas viikko ja työ on ollut tosi kivaa, näytökset mahtavia, hevoset tykkejä ja niin edelleen. Ei kyllä kovin usein tule mahdollisuutta nähdä niin montaa isoa nimeä samalla kerralla ja kaiken lisäksi päästä seuraamaan talliin millaista on oikean hevosenhoitajan työ. Tulisin ehdottomasti uudestaan, vaikka heti ensi viikolla.
Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja tiistaina onkin aika palata takaisin heppaopintojen pariin pihattojakson merkeissä.


Ei kommentteja: